Stephex Horse Trucks

Marketing & Communicatie Verantwoordelijke
Peter Van den Bulck
10/04/2017 13:44
18/03/2023 01:44
3 min
paardenfotograaf.be

Marketing & Communicatie Verantwoordelijke

De Sutter Naturally BVBA

De Sutter Naturally levert en plaatst houten omheiningen en poorten van een kwalitatief hoog gamma en is gevestigd in Kampenhout (tussen Leuven en Mechelen).
Ondertussen zijn wij al 40 jaar een gevestigde waarde met grote naambekendheid in de paardensector en zijn we marktleider in onze specialisatie. Ons team wordt gedragen door hun enthousiasme en dynamisme om steeds te willen vernieuwen en verder te groeien in wat ze doen. Ondertussen zijn er dan ook al enkele nieuwe filialen ontstaan met neven-activiteiten, die zich eveneens bevinden in de sector van het houten vakmanschap en/of de paardensector.
Omdat we nog veel uitbreidings- en groeiplannen hebben voor de nabije toekomst, willen wij ons team versterken.
Momenteel zijn we dan ook op zoek naar een gemotiveerde collega, jong van geest en vol ondernemingszin om de internationale groeidoelstellingen van De Sutter Naturally en zijn filialen mee te concretiseren, zonder de Belgische markt te vergeten.
Ben jij die Marketing Verantwoordelijke met ervaring? Aarzel dan niet en solliciteer op deze functie om in een uitdagende omgeving, en een klein maar hecht team terecht te komen.

Marketing & Communicatie Verantwoordelijke

Functieomschrijving

  • Om onze ambitieuze groeiplannen te ondersteunen, bouw je het volledige nationale en internationale marketing luik uit, van A tot Z, waarbij je als expert veel ruimte krijgt om dynamisch, creatief en zelfstandig aan de slag te gaan.
  • Je bedenkt, verzorgt en vernieuwt continu jouw marketing aanpak die nodig is voor de strategische uitbouw van het bedrijf. En dit zowel voor nieuwe exportmarkten als voor de reeds bestaande markten. Op die manier garandeer je een vergroting van de naamsbekendheid en de verdere uitbouw van het bedrijf.
  • Je hebt een heldere visie op on- en offline marketing en kunt deze visie omzetten naar concrete acties. Om het beoogde resultaat te behalen zal je hiervoor samenwerken met externe bureaus. Je beheert daarom ook de relaties met deze externe partners (communicatiebureaus, webhost, marktonderzoeksbureaus, …). Het is dus ook noodzakelijk om commerciële voorstellen te creëren, te onderhandelen, af te sluiten en projectmatig op te volgen.
  • Je verzorgt de externe communicatie van het bedrijf: je zorgt dat de online communicatie kanalen steeds up to date zijn, stelt de nieuwsbrief op, ontwikkelt brochures, ontwikkelt campagnes, geeft aanbevelingen bij de communicatiestrategie, enz.
  • Om je marketingplan te laten slagen en het beoogde doel te behalen (in functie van de omzetgroei), doe je de nodige marktonderzoeken en marktanalyses: je ontleedt de doelmarkt, analyseert de resultaten van je campagnes en onderhoudt eveneens je kennis van de concurrentie (zowel binnen- als buitenland).

Profiel

  • Je hebt 2 à 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma in een relevante of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels (geschreven en gesproken). Kennis Duits is een extra troef.
  • Je bent ondernemend, flexibel en een echte doorzetter die zelfstandig problemen kan oplossen en beslissingen durft te nemen
  • Je bent strategisch, creatief ingesteld en werkt resultaatgericht, rekening houdende met het vooropgesteld budget, dat je zelf beheert en opvolgt.
  • Je bent communicatief en sociaal sterk met een belangrijke teamspirit
  • Je bent stipt en nauwkeurig en in staat om zelfstandig projecten te coördineren en te managen
  • Idealiter heb je al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie en ben je jong van geest om voeling te hebben met de huidige online marketingtechnieken en inzicht te hebben in het maatschappelijk gebeuren.

Aanbod

Wij zijn op zoek naar een dynamische, joviale collega die zowel in teamverband als zelfstandig kan werken en ons graag wilt vervoegen aan de eettafel ’s middags. Ben jij deze toffe collega? Dan bieden wij een boeiende, uitdagende en nieuwe functie aan met veel zelfstandigheid. Je krijgt de kans om aan de basis te staan van de verdere professionalisering van het marketinggebeuren en je daar volledig in te ontwikkelen.
Het betreft een vaste betrekking met een competitief salaris en extralegale voordelen (gsm, laptop, en andere voordelen) afhankelijk van je ervaring. Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf dat nog elk jaar groeit en nieuwe uitdagingen aangaat. En waarbij de werknemers (collega’s) grote betrokkenheid tonen.
Interesse in deze job stuur uw CV en motivatiebrief naar cindy@desutter-naturally.com

In beeld

Komende evenementen

CSI5*-W Final Riyadh 16/04 - 21/04

CSI3* Oliva 16/04 - 21/04

CSI2* Chard 17/04 - 21/04

CSI2* Sentower Park 17/04 - 21/04

CSI3* Linz-Ebelsberg 17/04 - 21/04

CSI3* Wellington 17/04 - 21/04

CSI3*/CSI2* St Tropez - Grimaud 17/04 - 21/04

CSI3* Nancy 18/04 - 21/04

CSI2* Busto Arsizio 18/04 - 21/04

Laatste Haverklap