Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij

Over Galop.be

Galop.be is reeds een tiental jaar de grootste paardenportaalwebsite van België. Dit vertaalt zich in maandelijks meer dan 250 000 unieke bezoekers, die meer dan 2,8 miljoen hits genereren. De website brengt het korte nieuws over alle disciplines en alle niveaus van de paardensport.

Dat maakt van Galop.be de ideale website om bekendheid te verwerven binnen de paardensector.

Adverteren op Galop.be

U als adverteerder heeft verschillende keuzemogelijk-heden, gaande van 'aanwezigheid op galop.be' tot echte eyecatchers voor het aankondigen van tijdelijke acties. U vindt de verschillende types aangeduid op de afbeelding rechts.
Klik hier om de tarieven te downloaden.

I: Bedrijvengids

Uw bedrijf wordt met alle contactgegevens, uw logo en een korte tekst opgenomen in onze Bedrijvengids, de "gouden gids" van de paardenwereld. Al deze logo's zijn zichtbaar op de homepagina van Galop.be.

II: Menredactie

Uw logo is zichtbaar op de Menredactie, en uw bedrijf wordt met alle contactgegevens, uw logo en een korte tekst opgenomen in onze Bedrijvengids, de "gouden gids" van de paardenwereld. Al deze logo's zijn zichtbaar op de homepagina van Galop.be.

III: Hoofdadverteerder

Uw logo is zichtbaar op àlle pagina's van Galop.be; via een RSS-feed worden de nieuwsberichten van uw website automatisch overgenomen op Galop.be; en uw bedrijf wordt met alle contactgegevens, uw logo en een korte tekst opgenomen in onze Bedrijvengids, de "gouden gids" van de paardenwereld. Al deze logo's zijn zichtbaar op de homepagina van Galop.be.

IV: Zelf beheren

Heeft u regelmatig nieuws of acties te melden? Dan is continue zichtbaarheid een must, Advertentie type IV kan u bovendien zelf beheren zodat u indien nodig dagelijks andere bannerafbeeldingen en links kan plaatsen op Galop.be.

V: Premium banner

Deze grote horizontale advertentiebanner is altijd zichtbaar op de homepagina van Galop.be en is de ideale manier om events of tijdelijke acties aan te kondigen. Deze banner is zichtbaar op de homepagina en op diverse andere pagina's.

VI: RectangleVII: Halve rectangleVIII: SkyscraperIX: BovenaanX: Promo nieuwsKlik hier om de tarieven te downloaden.

Andere mogelijkheden

Haverklap

In de gedrukte pers heeft de krant Haverklap op korte termijn een sterke positie verworven. Haverklap moet geen rekening houden met stamboeken, sponsors,... Het is een onafhankelijke krant met een passie voor paarden en sport over de verschillende organisaties heen.

Verschillende advertentieformaten bieden u de mogelijkheid uw bedrijf en producten optimaal in de kijker te stellen. Ook het meesturen van uw folder is een mogelijkheid.
In de periode rond grote evenementen wordt de krant in verhoogde oplages uitgegeven. Profiteer ervan als adverteerder.


www.haverklap.be

Het bedrijf achter Galop.be

Pweb Solutions heeft zich door de jaren heen bewezen als meest geschikte (media)partner in de paardenwereld. We zijn aanwezig op alle grote evenementen, en verzorgen de nieuwsberichtgeving en fotografie. Verder doen (hobby)fokkerijen, grote hengstenhouderijen en internationale ruiters reeds jarenlang beroep op onze diensten.

De laatste jaren heeft ons bedrijf sterk geïnvesteerd in enkele eigen projecten, zowel online als offline. Met deze kennis van de paardenwereld is Pweb Solutions de ideale partner om uw hippisch bedrijf bij te staan.


www.pweb.be


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions