Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/09/2013 08:06 - Jumping

Devos ook vlakbij huis beste Belg

Hij is amper uitgefeest, maar wel al weer op en top bij de zaak. Met de immer competitieve Darca VDG Consult (Turbo vh Gestelhof) behaalde Pieter Devos gisteren de vierde plaats op het CSI2* van Neeroeteren.

De topdrie werd ingepalmd door de buitenlandse gasten, met de Sloveen Luka Zaloznik (Duka’s Vicenta) op één, Michael Greeve (Taloubetdarco K Z) op twee en Ezequiel Daponte (Wrangler II) op drie.

Julie De Pelsmaeker reed zich knap in de top tien door met Estoril 111 (Action Breaker) als zesde te eindigen. Ook Kristof Cleeren (W-Zermie) en Annelies Vorsselmans (Philadelphia) haalden de toptien op de openingsdag van dit concours.
Vorsselmans was al tweede geëindigd op New York (Verdi) bij de zevenjarige paarden, een proef die op naam werd geschreven van de Amerikaan Andrew Ramsay (Lilly). Bij de zesjarigen haalden onze landgenoten niet de toptien. Vicky Van De Poel won wel de openingsproef 1.35m met Chablie.

TAGS   |   PIETER DEVOS   |   VICKY VAN DE POEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions