Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/09/2013 15:55 - Jumping

Bertram Allen wereldkampioen 6 jarigen

Bertran Allen, met zijn 18 jaar zelf nog een 'youngster', is de grote winnaar geworden van het WK Young Horses. Hij wint in Lanaken eerst zilver bij de vijfjarigen en pakt vervolgens goud bij de zesjarigen, met Barnike (Baldwin x Animo) ditmaal. 

 

Met twaalf plaatsten ze zich voor de barrage, de jonge Ier was de derde die aantrad en haalde alles uit de kast.De barrage werd op het scherp van de snee gererden, risico was nodig om vooraan te eindigen. 'Het zegt over de kwaliteit van de paarden dat we zoveel risico kunnen nemen', luidde het. Bertran sprak ze niet tegen. Hij wint goud, zilver en brons giaat naar Nederland, naar Marcel Willems met Calimera (Van Gogh x Perion) en Kristian Houwen met Cidane (Heartbreaker x Ramiro). De fransman Romain POtain (Tzigano Massuere, Cassini II) werd vierde, gevolgd door tweemaal Henrik Von Eckermann. YVes Vanderhasselt was de enige landgenoot in de barrage, hij werd met één fout negende, met Famoso d'Ive Z (For Pleasure x Chin Chin)


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions