Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2013 16:27 - Jumping

Negen kanshebbers voor GCT-eindzege

Nooit waren de verschillen in de kop van het klassement van de Global Champions Tour zo klein. Met elf manches achter de rug, draait het nu nog om de top elf. Negen van hen maken mathematisch nog kans op eindwinst.

 

Aan de leiding staat Laura Kraut (foto), met amper twee punten voorsprong op Christian Ahlmann, en zes op Edwina Tops-Alexander. De toptien bestaan verder uit Luciana Diniz, Rolf-Göran Bengtsson, Ludger Beerbaum, Nick Skelton, Scott Brash, Alvaro de Miranda en William Funnell. Elfde staat Harrie Smolders, die mathematisch nog de zege kan binnenhalen, maar in de praktijk wellicht niet meer.

 

Morgen start de ontknoping in het wonderbaarlijke mooie stadion van Al Shaqab, Doha. Zaterdagavond is er de beslissende GP, live op Eurosport. Naast het "gewone" prijzengeld, wordt er een miljoen extra op tafel gelegd voor de eindlaureaten van het klassement. De winnaar hiervan casht 300.000 euro.

 

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   LAURA KRAUT

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions