Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/11/2013 17:36 - Fokkerij

Tilleman koopt Reservesieger Oldenburg

Op de Oldenburg Hengsttage in Vechta heeft Luc Tilleman (foto) vandaag de vicekampioen van de hengstenkeuring gekocht. Het gaat om een tweeënhalfjarige hengst van Cornado W x Chacco-Blue. De moeder is de volle zus van René Tebbels hengst Chacco's Son, dit jaar nog te zien op het WK in Lanaken bij de zesjarigen. Vader Cornado W is de Cornet Obolensky-zoon die onder Marcus Ehning vierde werd in de WB van Stuttgart verleden week. Tilleman krijgt zijn nieuwe hengst pas begin volgend jaar op stal, want vooreerst worden nog de nodige porties ingevroren. Wellicht gaat hij de hengst ook nog in België op de keuring brengen, aldus de man die deze week nog naar buiten kwam met de gedeeltelijke verkoop van Belgisch kampioen Halifax vh Kluizebos.

 

910.000 euro voor dressuurkampioen

De Sieger in Oldenburg, een zoon van Diarado werd ook op de veiling duurst betaald. De springkampioen leverde 115.000 euro op, al staat dat in schril contrast met de 910.000 euro die op tafel werd gelegd voor de dressuurkampioen, een zoon De Niro. Nieuwe sponsors van Andrea Helgstrand hoesten deze onwaarschijnlijk hoge som op voor dit dressuurwonder.

 

De nieuwe hengst van Luc Tilleman:

 

Deze voshengst bracht bijna een miljoen euro op, terwijl er nog geen zadel heeft opgelegen...

 

De springkampioen van Diarado:

 

TAGS   |   T&L

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions