Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/06/2014 07:16 - Algemeen

Farrington opnieuw beste Trump Invitational

Net als vorig jaar wint Kent Farrington de Trump Invitational Grand Prix in Palm Beach. Op een nieuw aangelegde graspiste aan de poepchique Mar-a-Lago Golf Club was het regenweer hoofdrolspeler, maar dat verhinderde de ruiters niet om een staaltje van topsport af te leveren. Voor de $125.000 prijzengeld zadelden ze één voor één toppaarden. Farrington won op Blue Angel (foto)(Luidam), terwijl Candice King tekende voor de tweede plaats met haar BWP'er Kismet (Kannan). Todd Minikus (Uraguay) was de derde dubbel nuller, goed voor plaats drie. 

 

Volgende week start in Wellington, Florida, het twaalf weken durende Winter Equestrian Festival, met nog maar twee van de vijf CSI5*-concoursen die vooropgesteld.waren. Longines, de rechtstreekse concurrent van WEF-hoofdsponsor Rolex, zag de wereldbeker van Zurich, de Hong Kong Masters en de Hermes Paris Masters met drie nieuwe vijf sterrenweekends in Florida samenvallen en stelde zijn veto.

TAGS   |   KENT FARRINGTON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions