Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/10/2014 17:54 - Jumping

Smolders wint, Devos vierde in jokerspringen

Harrie Smolders was de wel verdiende winnaar van het jokerspringen in Bazel. In de technisch moeilijke speedproef bestaande uit twee jokersprongen, was hij met zijn "brommer" Regina Z (Rex Z) de enige die onder de veertig seconden bleef. Gerco Schröder en Seoul (Thunder vd Zuuthoeve) werden tweede, voor Pius Schwizer en Clever Lady (Cassini). 

 

Pieter Devos en Dream of India Greenfield (Gem of India), gisteren nog tweede in het Championat von Basel, stond even aan de leiding en moet uiteindelijk genoegen nemen met een vierde plaats. Philippe Le Jeune en Once de Kreisker haalden de drie laatste obstakels naar beneden. Gregory Wathelet had geen paard in de proef. Eerder was hij wel al elfde geëindigd op Carlson in een fel bevochten speedproef die ging naar de voorlaatste ruiter in de baan Roger-Yves Bost (Castle Forbes Cosma). De laatste combinatie Edwina Tops-Alexander met haar droommerrie Lintea Tequila (Campbell) werden nog tweede.

 

Vanavond is er in Bazel opnieuw een 1.55m-proef met barrage, live te volgen op www.clipmyhorse.de

 

TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions