Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2014 08:01 - Jumping

Maher op temperatuur in Florida

Ben Maher heeft de eerste zondag-GP van het jaar in Wellington, Florida gewonnen. De Mar-a-Lago GP betrof slechts een nationale wedstrijd en was bijgevolg niet meer dan een opwarmertje op een van de mooiste dagen van het nieuwe jaar, ook in Florida. De nummer twee ter wereld was trouwens de enige grote naam uit Europa, zo vroeg paraat in het Amerikaanse circuit. Maher bleek dan ook superieur in deze $30.000-rubriek. Met Kavanagh (Kannan) bouwde hij een voorsprong van maar liefst vijf seconden uit op Paris Sellon (Heracross) uit Californië, leerlinge van Nick Skelton en de enige andere foutloze in de barrage.

 

Tien combinaties haalden de barrage. Acht van hen gingen daarin met vier punten alsnog onderuit. Drie combinaties doken nog onder de winnende tijd, maar hielden de lei niet schoon. Karen Polle was de snelste van hen met de BWP-merrie What Ever (ex-Wenka, v. Darco), geboren bij de gerespecteerde jonge fokker Wim Van Rossem.

TAGS   |   BEN MAHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions