Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/01/2014 14:00 - Algemeen

Wereldtop voorop in GP Wellington

De eerste grote afspraak tijdens de WEF vond gisterenavond plaats. Voor het eerst kwamen zowat alle toppers tegen mekaar uit in een met $125.000 gedoteerde zaterdagavond GP. Ben Maher (Cella) (foto) won van Scott Brash (Ursula). De voormalige Britse nummer één ter wereld haalt het van de huidige Britse nummer één. Enkel zij legden het barrageparcours foutloos af en ze deden dan ook sneller dan al de rest. De barrage bestond hoofdzakelijk uit "Europese" combinaties met op drie de snelste vierpunter Alvaro de Miranda (AD Norson). Mclain Ward was de hoogst geplaatste Amerikaan op vier met Rothschild de Bosquetiau (Arthos Z). Alexander Zetterman (Cafino) wordt vijfde voor Meredith Michaels-Beerbaum (Checkmate).

 

 

Interview met Ben Maher, waarin hij vertelt dat Cella (ex-Centoia vh Roosakker) pas terugkomt van een korte rustperiode:

TAGS   |   BEN MAHER   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions