Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/07/2014 08:33 - Algemeen

Maher en Foster winnaars WEF CUP

In Wellington is de eerste CSI5*-week van het seizoen onderweg. Gisteren werd het prijzengeld van de donderdagse WEF-Cup opgetrokken tot 125.000 USD. Een recordaantal van 116 combinaties kwam aanzetten voor deze GP en daarom werd het klassement in twee opgesplitst. Ben Maher was met Urico (Zandor Z) de allersnelste in de barrage. Hij moest de topprijs evenwel delen met Tiffany Foster, de Amerikaanse amazone van Ashland Farms uit Florida, maar ook uit Vrasene België. Foster won deze proef al voor de tweede maal dit jaar op haar Olympisch paard Victor (Elmshorn), dat in de week getraind wordt door haar collega Eric Lamaze.

 

Ben Maher kreeg na zijn zege nog een bonus van 3.000 USD van SSG riding Gloves, een handschoenenmerk dat deze bonus beloofd aan alle WEF Cup-winnaars. Maher's eerste reactie: 'Ik kom al zo veel jaren naar Wellington, en telkens verlies ik mijn handschoenen. Ik ga telkens nieuwe kopen, dus die 3.000 dollar heb ik in het verleden zeker al geïnvesteerd aan handschoenen.'

 

Nog in de toptien stonden Reed Kessler (Ligist), Beezie Madden (Cortes C), Eric Lamaze (Zigali PS), Wilton Porter (Paloubet), Cian O'Connor (Quidam's Cherie), Yann Candele (Showgirl), Tim Gredley (Unex Chamberlain Z) en Brianne Goutal (Nice de Prissey).

 

In de proef 1.45m ging de winst naar Andres Rodriguez met Darlon vd Groenhove (Clinton x Heartbreaker), geboren bij Bruno Pieters uit Torhout.

TAGS   |   BEN MAHER   |   TIFFANY FOSTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions