Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2014 19:15 - Jumping

Devos moet 4 Nederlanders voor zich dulden

Vandaag startte het derde van vijf CSI2*-concoursen op rij in België. Na de WEN en Sentower Park is het de beurt aan De Warre. In de eerst GP-kwalificatie werd Pieter Devos (Couscous van Orti) vijfde. Na een eerste en tweede plaats in Lier en Opglabbeek zijn zij dus opnieuw topfavoriet voor de GP op zondag.

Nederland nam de topvier in beslag. Winnen deed Bianca Schoenmakers (Anastasia), voor Amber Fijen (Zambezi), Patrick Lemmen (Zycalin) en Kirsten Rikkert (Sorrento). Annelies Vorsselmans werd vlak na Pieter Devos zesde met Burberry, een paard van haar nieuwe werkgever Stephex Stables. Kim Thiry haalde ook nog een toptien met Calisto vd Windheuvel, die goed was voor plaats acht na dubbel nul.

 

Dominique Hendrickx won met MB vh Hobos de eerste rubriek voor zevenjarigen. Ook in de openingsproef 1.35m werden de eerste vier plaatsen bezet door Nederland.

TAGS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions