Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/03/2014 06:59 - Jumping

WEF: vier op acht voor Maher

Ben Maher was gisteren al toe aan zijn vierde overwinning op acht grote prijzen in Wellington, Florida. Hij won voor de tweede maal met Urico (Zandor Z), een paard net als Cella in eigendom van Jane Clark. Met zijn vorige ruiter Mario Deslauriers sprong Urico in 2010 al op de wereldruiterspelen van Kentucky. Het laatste jaar was de ruin wel wat uit beeld. Maher laat zich na zijn overwinning ontvallen dat Urico sukkelde met tandproblemen. Aangezien het zo'n gevoelig paard is heeft de Britse ruiter rustig de tijd genomen om het paard te leren kennen. Het resultaat is er naar.

 

Maher won met meer dan drie seconden voorsprong op Laura Kraut (Nouvelle) en Cian O'Connor met zijn nieuw toppaard Quidam's Cherie, afkomstig van bij Jörne Sprehe. Sharn Wordley werd nog vierde na een rustige, foutloze barrage op Derly Chin de Muze (For Pleasure).

 

Opnieuw winst voor Mclain en Carlos
Voor de tweede dag op rij won Mclain Ward de proef 1.50m met zijn nieuwste aanwinst HH Carlos Z (ex-Carlos VHP Z, v. Chellano Z). Ze haalden het met meer dan drie seconden voorsprong op Kristen Vanderveen op Bull Run's Holy Smokes, een BWP'er simpelweg geboren als Evy (Wunderboy vd Zuuthoeve) bij Gustaaf Van Puymbroeck. Caitlin Ziegler werd derde op Naomi d'O Z (Nabab de Rêve) uit de fokkerij van Herman Claessens.

 

TAGS   |   BEN MAHER   |   MCLAIN WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions