Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/05/2014 07:13 - Jumping

Cyclus Gesves: Laheyne & Van Meersche voorop

De vijfde Cyclusmanche in Gesves is gewonnen door Dieter Laheyne, die meteen voor de derde keer wint bij de zevenjarigen. De eerste manche in Pottes won hij met Hera vh Texelhof, inmiddels verkocht aan Stephex Stables. Bij de tweede manche was hij de beste op Herro vd Eeckelbeek (Ferro) en met die schimmel wint hij nu opnieuw de vijfde van negen etappes. Snel was hij zeker, dat bewijst zijn chrono, die beter was dan die van Dayro Arroyave op Bolero Wisbecq. In de tussenstand kom je verst door keer op keer nul te springen bij de zevenjarigen. Dat bewijst Sarah Toussaint met haar machtige schimmel Best de la Hart (Kashmir vh Schuttershof), de volle broer van het GP-paard Dark de la Hart. Ze klimt van plaats twee naar één nadat Valentijn De Bock en Homer de Rêve in de tweede fase drie keer in de fout gingen te Gesves. 

 

Bij de zesjarigen won Steven Van Meersche, al dikwijls er dichtbij, op Dabresse (Dollar de la Pierre). Steven Van Britsom (Irvine ter Doorn, v.  Toulon) werd tweede, Jan Lamberts (Saturnus d'Hollande Z, Sandro Boy Jr.) derde, Van Meersche (De Flipper, Flipper d'Elle) opnieuw vierde en als vijfde eindigde Dayro Arroyave (I Watch, v. Cicero van Paemel Z).  In de tussenstand gaat Tim Van Den Broeck aan de leiding met Islamiet vd Lentamel van T&L (Darco), een ruin die hij samen heeft met Stal T&L. Hij klimt van plaats drie naar één nadat Iekandrover vd Knuffel van Dieter Laheyne en Ibero Star vd Schelpenhoeve van Jean De Grande allebei in de fout gingen en hun koppositie uit handen gaven.

 

 

TAGS   |   DIETER LAHEYNE   |   STEVEN VAN MEERSCHE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions