Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2014 01:39 - Jumping

Mertens en de jeugd voorop in Emerald GP

In het kader van de BWP Auction Antwerp werd in 't Azelhof te Lier tevens een nationale Silver Cup afgewerkt. De GP, 'sponsored by Emerald',  voorafgaand aan die veiling, kwam na een barrage met twaalf op naam van Hanne Mertens (Urgent). Die snelde als allerlaatste die andere Antwerpse amazone Vicky Van De Poel voorbij. Het verschil: 0.03 seconde. Van De Poel werd tweede op Chablie, maar maakte vooral indruk op haar zevenjarige Hunter St Anna Z, die in de basisomloop enkel een puntje tijd opliep. Ook de derde plaats in de GP kwam toe aan een jonge getalenteerde ruiter. Brent Gaublomme, en dan vooral zijn achtjarige ruin Gladstone vh Bildeken (Clinton) maakte indruk dankzij enkele indrukwekkende capriolen. Erica Swartz (Conisha vd Helle) werd vierde voor Jerome Navet (Prestige). Stef Bossaerts (Ebro) werd zesde voor Thierry Goffinet (Golden Eyes du Ry) en zo hebben we alle dubbel nullers vernoemd. Jan Claeys (Charmeur vh Kloosterhof) en Geoffrey Cobbaut (Ferrari Royale) waren sneller dan de winnaar, maar maakten één fout.

 

Kim Colaers (C Amelusina) haalde het van Anthony Wellekens (Havanna van Strijtem) in de proef 1.30m. Senne Schoors (Fonda B) won op 1.20m.

TAGS   |   HANNE MERTENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions