Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2014 21:16 - Jumping

Bosty wint GP van Saint-Lô

Op alweer een onwaarschijnlijk spectaculaire manier heeft Europees kampioen Roger-Yves Bost de GP van Saint-Lô gewonnen. Hij overtrof zijn land- en generatiegenoot Patrice Delaveau (Ornella Mail HDC), maar ook de Australische vrouw in vorm Amy Graham (Bella Baloubet), eerder al goed voor winst in Saint-Lô. Roger-Yves Bost won op Qoud'coeur de la Loge, een zoon van zijn voormalige topper Ideal de la Loge. Voor de barrage had zich ook de Z-gefokte hengst Consul de la Vie Z (Clinton) geplaatst. Hij werd uiteindelijk zesde onder Tony Cadet. Vorige week werd zijn volle broer Cantor de la Vie nog Deens Kampioen bij de jonge paarden. 

 

De Belgen bleven in de GP op de achtergrond. Beste Belg Koen Vereecke moest al drie fouten incasseren, maar hij had natuurlijk wel al een beker op zak door vanochtend de reeks 1.35m te winnen.

 

De topdrie van de GP, inclusief de sensationele barrage van Bosty.

TAGS   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions