Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
06/02/2015 15:48 - Jumping

Nieuwe ruiter voor Quality Time & Upper Star

Quality Time van Team Nijhof is weg bij Jeroen Dubbeldam. ZoÏ Snels, die ook I'm Special de Muze rijdt voor Nijhof, heeft de schimmel van Quantum nu onder het zadel en wil er graag op twee en drie sterrenniveau mee springen. Snels is amper 21 en heeft op internationaal vlak nog weinig ervaring. Quality Time wordt een goede leermeester. Onder Jeroen Dubbeldam won hij het Nederlands kampioenschap en de CSI5* GP van San Patrignano. 

Ook de schimmel Upper Star verandert van ruiter. De ruin die onder Jerome Guery twee jaar geleden vijfde werd in de grote prijs van Aken, staat nu bij Luca Maria Moneta. Voorheen werd hij uitgebracht door Luciana Diniz.

Extra Van Essene (Diamant de Semilly), die verleden maand door Ashford Farm werd verkocht, is reeds opgemerkt in het amateurcircuit onder de jonge Venezolaanse Victoria Vargas, eveneens een debutant in de internationale sport. (Bron: GP Replay)


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions