Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/09/2015 23:33 - Mennen

Weer Arabo-Friezen in Mechelen

Edouard Simonet geniet samen met Glenn Geerts en Koos de Ronde een wild card voor de wereldbeker in Mechelen.

Wij kennen Simonet als de succesvolle menner met de Arabo-Friese sportpaarden van Jelle's Home uit Neerpelt, toch was er even onzekerheid over de paarden waarmee Edouard zal deel nemen in Mechelen. "Het span ervaren Arabo's van het voorbije seizoen gaat na de laatste buitenwedstrijd voor enkele weken op rust naar de Normandische weilanden, om dit span daarna klaar te maken voor de Kerst indoor rest er te weinig tijd. De andere opkomende jonge paarden zijn wel sterk en talentvol maar missen de broodnodige ervaring voor Mechelen. Even dachten wij om voor CAI-W Mechelen een ervaren span warmbloedpaarden te lenen van een Duitse collega, maar van deze optie zijn wij afgestapt.

Ons span in Mechelen bestaat uit de ervaren Arabo's Ony X, Adagic, Maximus en Longy. Voor een vijfde paard zijn wij nog op zoek."

Ony X is een legendarisch paard waarmee Gert Schrijvers tal van WK's en CAIW's heeft gereden. Ony X was er als zesjarige in 2003 bij toen Gert Schrijvers in Mechelen de wereldbeker won. Tot in 2012 liep Ony X als enige Arabo-Fries mee als leiderspaard in het span warmbloeden van Gert Schrijvers. Momenteel is Rob Lommers de eigenaar van Ony X die met plezier zijn paard ter beschikking stelt aan Edouard Simonet. Ook Adagic en Maximus zijn voormalige paarden van Gert Schrijvers.

Foto's :
TAGS   |   ARABO-FRIEZEN   |   EDOUARD SIMONET   |   JELLE'S HOME   |   JUMPING MECHELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions