Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2015 10:11 - Jumping

Finale Manerbio 29ste zege voor Electric Z

Pius Schwizer is lovend over de Erco vh Roosakker dochter Electric Z: 'Dat kan een heel grote worden. De toekomst lacht haar tegemoet.' Hij heeft recht van spreken. In Manerbio won hij ermee de Youngster Final, al de 29ste zege van 2015. Electric Z is gefokt door Luc Leemans uit een Querlybet Hero merrie en dat is een halfzus van Luc (Libero H), het voormalig toppaard van Richard Davenport. Een andere halfzus staat vermeld als de moeder van STX Freestyler (Lord Z), die in Stockholm zondag nog op sensationele wijze de Masters won onder het zadel van Jonna Ekberg.

De tweede plaats in de Youngster Final van CSI2* Manerbio ging naar de Italiaan Roberto Turchetto met Investment vd Molendreef (Cooper vd Heffinck), die zaterdag ook al tweede werd. Het internationaal concours van Manerbio werd gedomineerd door de Italianen en de Zwitsers. Pius Schwizer won er in totaal drie proeven, maar ook Hans-Dieter Dreher won enkele rubrieken, welgeteld drie op zaterdag en één op vrijdag. Voor Nederland waren er mooie klasseringen voor Leon Thijssen en Wiljan Laarakkers. Belgen waren er niet van de partij.

TAGS   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions