Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/02/2016 10:32 - Jumping

Marco Kutscher wint na LA ook Hongkong

Marco Kutscher en Van Gogh (Numero Uno) wonnen eerder de Longines LA Masters, nu winnen ze ook de Hongkong Masters. In de GP over twee omlopen wint Kutscher met anderhalve seconde voorsprong van Kevin Staut (For Joy vh Zorgvliet, For Pleasure). De top 7 bleef foutloos in de tweede ronde. Emanuele Gaudiano (Casper) wordt derde, voor Simon Delestre (Chesall), Bertram Allen (Hector vd Abdijhoeve, Cabrio vd Heffinck) en Daniel Deusser (Clintop, Clinton). Onze twee landgenoten in Hongkong slaagden er niet in om een foutloze proef te springen. In de GP hield Olivier PHilippaerts en H&M Challenge vd Begijnakker Z (Chellano Z) het bij één balk in de tweede ronde. Pieter Devos en Dream of India verlieten de eerste ronde met 9 strafpunten. 

​Bovenop 165.000 dollar prijzengeld als winnaar van de GP van Hongkong, krijgt Marco Kutscher een bonus van 250.000 euro als winnaar van twee niet opeenvolgende GP's uit de Longines Masters. Patrice Delaveau kon als winnaar van de vorige Masters in Parijs 500.000 euro verdienen, maar bleef met Lacrimoso niet foutloos vandaag.

TAGS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions