Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2016 18:13 - Mennen

Eerste plaats voor Glenn Geerts in Wierden

Zaterdagavond, tijdens Indoor Wierden, behaalden de Belgische deelnemers mooie resultaten. Kenny Kanora werd derde in de categorie vierspan pony's, bij de vierspan paarden won Glenn Geerts de wedstrijd voor zijn land-en teamgenoot Edouard Simonet.

 

Het indoorspan van Glenn Geerts verkeert duidelijk in goede vorm, een week na zijn overwinning in Zwartewaal kaapt hij in Wierden weer de eerste plaats weg. Glenn Geerts:"Ja het huidige indoorspan loopt bijzonder goed, na Zwartewaal heb ik niets gewijzigd aan de opstelling. In Wierden had ik in de eerste omloop één bal en een snelle tijd van 125 seconden, een tijd die niemand nog verbeterde. In de tweede ronde viel er weer een bal en klokte ik af op 127 seconden. Je merkt wel dat de indoorspannen meer en meer in het ritme komen, het tempo verhoogt enorm, zeker de wereldbekermenners zijn sterk aan het trainen. Volgende week staat Nijkerk op onze agenda."

Edouard Simonet heeft een nieuw paard in het span en wijzigde wel wat aan zijn opstelling, het achterspan werd omgespannen wat een goede beslissing bleek. Met een verschil van ruim 2 seconden werd de stalmenner van Jelle's Home uit Neerpelt knap tweede voor de Duitse kampioen Georg von Stein.

 

KLIK HIER voor de uitslagen van Indoor Wierden

Documenten :
WIE16-Uitslagen.pdf 
TAGS   |   EDOUARD SIMONET   |   GLENN GEERTS   |   KENNY KANORA

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions