Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/12/2016 21:58 - Jumping

Gudrun Patteet eerste Belgische kampioen

Gudrun Patteet gaat de geschiedenis in als de eerste Belgische Indoor Kampioen. Voorheen gold deze openingsproef van Jumping Mechelen als het Vlaams Kampioenschap, nu officieel het indoor BK.

Gudrun Patteet had er speciaal Sea Coast Ferly voor ingezet, omdat ze met haar schimmelmerrie haar zinnen had gezet op dit kampioenschap. ‘In Mechelen winnen is altijd leuk en als ik hier dit jaar wou winnen, was het op dit indoor BK’, vertelt Patteet: ‘de volgende dagen start ik in de vijfsterren met jonge onervaren paarden. Veel kans om te winnen heb ik de volgende dagen niet meer’, glimlacht Gudrun.

Sea Coast Atlantic neemt vrijdag zijn eerste wereldbeker voor zijn rekening. Gudrun en Atlantic werden als zevenjarige wereldkampioen en won dit jaar de viersteren GP van Ascona. Recent ging Gudrun proefdraaien in Frankfurt om het vormpeil van haar paarden te testen. Atlantic won er een 1.50m rankingproef. Gregory Wathelet (Desteny vh Dennehof) wint het zilver op dit eerste BK, Zoé Conter (Irenice Horta) het brons. 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions