Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2017 12:17 - Jumping

CSI2* Lier: Winst voor Yann Candele

In het Azelhof werd de afsluitende rankingproef over een hoogte van 1.45m gisterenavond gewonnen door de Canadees Yann Candele met de Oldenburger Quidams Quit 2 (Quidam’s Rubin). Hij was in een barrage met 15 sneller dan de Spanjaard Diego Perez Bilbao met Quinty Du Buisson (Quarts Li Adelheid Z) en de Amerikaan Randy Sherman met S&L Cocodrille (Emerald Van ’t Ruytershof), die vrijdag ook al 2de werd. Beste Belg was Niels Bruynseels die op een 4de plaats eindigde met de KWPN-gefokte Chief (Unaniem).  De Zwitserse Marie Etter Pellegrin werd nog 5de met Une De L’Othain (Conterno Grande).

 

In het 1.40m van de CSI2* was er een 3de plaats voor Stephanie Andries en Javenia (Nonstop). Zij finishte in een tijd van 68.83 seconden en was zo iets sneller dan een andere landgenote, Charlotte Philippe. Zij kwam met haar BWP-gefokte Jerienmias Van Het Hulstenhof over de meet in 70.44 seconden. De winst ging naar de Nederlander Emile Tacken met de 14-jarige Waterstone (Silverstone). Hij kwam aan de finish in 66.50 seconden en was zo amper 8 hondersten van een seconde sneller dan Khaled Abdulrahman Almobty met Desert Storm II (Clinton I).

 

Eerder op de dag kregen we in de proef voor 7-jarige paarden een volledig Belgisch podium. Het was David Malfait die in deze rubriek als snelste over de meet kwam. Hij deed dit met Check Point Z, een zoon van Cicero Z uit een Gran Corrado moeder. Niels Bruynseels werd 2de met Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly), een ruin uit de fokkerij van Johan Van Oost. De 3de Belg op het podium was Brecht Bille. Hij deed een beroep op Kas-sini DC, een zoon van Cassini I. Ook de 4de plaats was nog voor ons land met Pascale Lombard met Esther-Il Des Brumes (Little Rock).

 

Ook in de ochtendrubriek, een proef voor 5- en 6-jarige paarden, bleef de overwinning in ons land. Het was Nathan Budd die met Cashpaid J&F (Casall) ruim een seconde sneller over de finish kwam dan landgenoot Stijn Van Opstal met Ella Van De Vinkhoeve Z (Echo Van ’t Spieveld). De Nederlands Nicole Caris vervolledigde de top 3 met Gentle Molga, een dochter van Arthos Z. 

TAGS   |   BRECHT BILLE   |   DAVID MALFAIT   |   NATHAN BUDD   |   NIELS BRUYNSEELS   |   STIJN VAN OPSTAL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions