Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/08/2017 20:05 - Jumping

CSI2* Roosendaal: Dieter Laheyne 7de

In het Nederlands Roosendaal is onze landgenoot Dieter Laheyne vanmiddag 7de geworden in de 1.40m rubriek van de CSI2* met de 7-jarige hengst Kassander Van ’t Roosakker (Echo Van ’t Spieveld). Deze Kassander Van ’t Roosakker is gekeurd voor het AES-stamboek en is de volle broer van Kaprice Van ’t Roosakker, die in 2016 Belgisch Kampioen werd bij de 6-jarige paarden. Dieter en Kassander kwamen aan de meet in 34.80 seconden. De winst in deze rubriek was voor de Brit Joe Whitaker en Lavarno. Zij lieten met hun tijd van 29.84 seconden de Nederlanders Dennis van den Brink met Doreusa (Phin Phin) en Albert Zoer met Florian (Zirocco Blue) achter zich. Steven Van Meersche werd met Kyamant Van ’t Spieveld (Diamant de Semilly) 10de na een tijd van 36.61 seconden.

 

In de 1.35m rubriek van de CSI 2* liet onze landgenoot Hans van Laer eerder op de dag opnieuw van zich horen. Hij werd met Jackson Van ’T Laerhof (Quasimodo van de Molendreef) 5de na een barragetijd van 33.00 seconden. De winst bleef in Nederland met Gabriel Coumans en de 7-jarige merrie Flo (Querly-Elvis). Hij finishte in 30.47 seconden en liet zo de Amerikaanse Alise Oken met Belmont (Ahorn) achter zich. Lars Kersten en de SBS-gefokte Dora de Ness (Nabab De Rêve) vervolledigde de top 3.

TAGS   |   DIETER LAHEYNE   |   HANS VAN LAER   |   STEVEN VAN MEERSCHE

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions