Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
09/08/2017 22:11 - Jumping

CSI2* Lier: Caio Carvalho in bloedvorm!

Na 2 dagen jumping in het Azelhof in Lier kunnen we alvast 1 ding concluderen: Caio Carvalho Filho is in bloedvorm! Na zijn twee 3de plaatsen van gisteren voegde de Braziliaan vandaag 2 overwinningen aan zijn palmares toe. In de afsluitende 1.45m rubriek, die ook meetelde voor de Longines Ranking, finishte hij met de 8-jarige Jet Set DB (Ogano Sitte) in 64.82 seconden en bleef zo onze landgenoot Gilles Thomas met Conaro (Con Capitol) voor. Thomas, die vanmorgen ook al de rubriek voor 7-jarige paarden had gewonnen, haalde de meet in 65.11 seconden. Het podium werd vervolledigd door het Ierse supertalent Bertram Allen. Die zette met de 9-jarige Dino W (Berlin) de klok stil op 65.50 seconden en was zo net iets sneller dan Patrik Spits met zijn Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite). De 5de plaats was voor de Braziliaan Cassio Rivetti met de SBS-gekeurde hengst Dayton Sitte (Ogano Sitte) na een tijd van 66.38 seconden.

 

Ook in de 1.40m rubriek, de prijs Cavalor, die hieraan vooraf ging was de winst voor Caio Carvalho Filho. Carvalho stuurde in deze barema A 2 fasen de ook al 8-jarige Jack Russel DB (Toulon) naar een tijd van 24.14 seconden. Een tijd die goed genoeg was om onder andere onze landgenoot Wilm Vermeir met Dalila De La Pomme (Taran De La Pomme) achter zich te laten. Die had als laatste starter nog een ultieme poging gedaan, maar kwam uiteindelijk 97 honderdsten van een seconde tekort. Het podium werd ook hier vervolledigd door de Ier Bertram Allen. Die deed een beroep op de 9-jarige It’s Me (Cicero Z) en kwam aan de meet in 25.18 seconden. Na een 3de plaats gisteren was er vandaag dan weer een 4de plaats voor de Braziliaan Cassio Rivetti met Valolita Du Lozon (Diamant de Semilly). Hij finishte in 25.57 seconden en was zo amper 5 honderdsten van een seconde sneller dan Patrik Spits en de 14-jarige Dolce Vita Dwerse Hagen (Darco), die gisteren ook al 2de werden in de openingsrubriek.

 

Starten deden ze vanmorgen met de prijs Woodlands International, een 1.35m rubriek. Daarin was de winst opnieuw voor de Britse Chloe Winchester. Na haar overwinning van gisteren in de 1.30m rubriek met Dolanda (Canturano) kon ze vandaag rekenen op de 10-jarige Sportsfield Our Clare om een overwinning aan haar palmares toe te voegen. Winchester zette de klok stil op 27.05 seconden en was zo 27 honderdsten van een seconde sneller dan de Colombiaan Santiago Diaz Ortega met Assoumont De Reville (President)! Die behaalt na zijn 2 klasseringen van gisteren dus opnieuw een klassering, ditmaal in de CSI2*. Op de 3de plaats zagen we met Filip Lacus de eerste Belg. Hij finishte met de 9-jarige Unique Des Remparts (Quincy) in 28.67 seconden en was zo net iets sneller dan de Duitse Louisa Dangela met Velluto Rosso (Valentino). Gilles Thomas vervolledigde hier de top 5 met zijn 7-jarige SBS-gefokte Edison Van Het Schuttershof (Darco). Narcotique Schuttershof, de moeder van deze Edison, is de halfzus van Narcotique de Muze II (Darco), Narcotique de Muze IV (Quidam de Rêvel) en Walnut de Muze (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   CAIO CARVALHO   |   CASSIO RIVETTI   |   CHLOE WINCHESTER   |   FILIP LACUS   |   GILLES THOMAS   |   PATRIK SPITS   |   SANTIAGO DIAZ ORTEGA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions