Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/09/2017 15:15 - Jumping

Woodland's breidt uit...

U heeft de reclame ongetwijfeld al voorbij zien komen: komend weekend vindt in Lier de Woodland’s International Sales plaats. De organisatoren hebben een geweldig programma voorzien waarbij de presentatie, sport en veiling mooi gecombineerd worden. Sinds gisteren is de CSI2*/1* en YH al van start gegaan en er wordt langzaamaan naar de grote finale op zondag toe gewerkt.

Op zondag kunt u immers om 12h00 naar de springpresentatie onder het zadel van de veilingpaarden komen kijken. Vervolgens wordt om 15h00 om de overwinning van de CSI2* Grand Prix gestreden waarna afgesloten wordt met de veiling om 18h00!

Dat het team uit echte experts is samengesteld is te zien aan de collectie: zowel excellente hunters, toekomstige dekhengsten, ideale equitation horses en potentiële Grand Prix-paarden zullen onder het toeziend oog van Frederik de Backer geveild worden! Dit jaar werd er meer dan ooit belang besteed aan de moederlijnen waardoor de merrie’s naast de sport ook nog perfect in de fokkerij tot hun recht komen!

 

Wie liever volgend jaar al een veulen in de wei heeft, kan ook daarvoor bij Woodland’s International Sales terecht! Voor het eerst zullen er 6 embryo’s geveild worden waarbij bewezen vaders als Baloubet du Rouet, Chacco-Blue en Cornet Obolensky gecombineerd worden met uitzonderlijke moederlijnen zoals die van Vigo d’Arsouilles, Narcotique de Muze II, Foica van den Bisschop, Oncy de Kreisker en nog enkele andere pareltjes!

Weet u vanavond en morgen nog niet wat doen? U bent meer dan welkom om in de Woodland’s Lounge op groot scherm mee te leven met de Nations Cup Finale in Barcelona! Wij beloven dat een eventuele medaille van onze Rode Duivels stevig gevierd zal worden!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions