Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2017 23:14 - Mennen

Mennen op programma tijdens CSI4* Luik

Het Belgische vierspanteam met Edouard Simonet, Dries Degrieck en Glenn Geerts, neemt deel aan een indoor special  op 4 en 5 november tijdens Jumping Luik.

De traditionele en befaamde Jumping van Luik, hét belangrijkste ruiterevenement van Wallonië heeft plaats van 30 oktober tot 5 november.

 

Naast de traditionele proeven is deze editie van Luik opnieuw de gastheer voor het mennen, met een wedstrijd met 3 van de beste Belgische 4-span menners : Edouard Simonet ( Kampioen van België en vice-kampioen van Europa), Glenn Geerts en Dries Degrieck.

Deze 3 jonge talenten, nog net bekroond met een bronzen teammedaille tijdens de Europese kampioenschappen van Götenborg tonen hun kunnen in een spectaculaire showproef op zaterdag 4 en zondag 5 november !

Het indoors parcours wordt gebouwd door één van de beste technische parcoursbouwers ter wereld, de Nederlander Jeroen Houterman en zal zowel dressuur als vaardigheidstechnieken bevatten.

 

Het beloofd een spetterend festijn te worden, een combinatie van techniek en snelheid én een niet te missen rendez-vous ! 

Meer info: www.jumpingdeliege.be

Foto's :
TAGS   |   DRIES DEGRIECK   |   EDOUARD SIMONET   |   GLENN GEERTS   |   JUMPING LUIK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions