Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/06/2017 21:49 - Jumping

CSI1* Tetouan: Sterke start voor de Belgen

In het Marokkaanse Tetouan startte men vanmorgen om 09.30u met 2 rubrieken van de CSI1*. In de openingsrubriek over een hoogte van 1.15m kwamen er 4 landgenoten aan de start en deze wisten zich allen te klasseren. Zo was er een 7de plaats voor Virginie Thonon en de KWPN-gefokte Falbert SB (Numero Uno). Ze kwam in de 2de fase aan de chrono in 28.36 seconden. Verder was er nog een 10de plaats voor Patricia Guery met Luna AEG (Indoctro – F: BVBA Stal Aegten) en een 11de plaats voor Dominique Hendrickx met Belento C.S (Balou Du Rouet – F: Vikki Evans). Jérôme Guery was op plaats 12 de laatst geklasseerde met de 6-jarige Elegant Hero Z (Echo van ’t Spievel – F: Luc Henry). De winst bleef in Marokko met Hicham Kacha en de SBS-gefokte Ayla Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof). Zij kwamen aan de meet in 24.13 seconden en wisten zo nipt Jennifer Hochstadter met Thor De Talma (Conterno Grande – F: Michel Guiot) en Anas El Boussairi met Ringo Des Bois (Dollar Du Murier – F: Gerard Claisse) voor te blijven.

 

In de 1.25m rubriek die hier op volgde was er opnieuw een klassering voor Virginie Thonon. Ze kruiste met haar 7-jarige Kamara Du Chabus (Vagabond De La Pomme – F: Francoise Legros) de finish in 63.16 seconden en viel daarmee net naast het podium. De winst ging naar Frankrijk met Marie Eugenie Angles en Ultramarine (Calvaro Z – F: Denyse Baillet). Zij finishten in 62.16 seconden en wisten zo nipt hun landgenoot Max Thirouin achter zich te laten. Die was met Aurore De La Rose (Felton Du Mont – F: Bernard Chauve) aan de meet gekomen in 62.72 seconden. De 3de plaats was voor de Marokkaan Mohammed Al Ahrach en de merrie Corinne (Hip Hop – F: Tärnö Säteri & Sigane AB)

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROME GUERY   |   PATRICIA GUERY   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions