Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2017 17:24 - Jumping

Virginie Thonon 2de in CSI1* GP Tetouan!

Virginie Thonon is vanmorgen knap 2de geworden in de afsluitende CSI1* GP in het Marokkaanse Tetouan. In een barrage met 11 finishte Thonon met haar Kamara Du Chabus (Vagabond De La Pomme – F: Francoise Legros) in 33.65 seconden en kwam zo 55 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Die bleef in Marokko met Othamne Taoui en de BWP-gefokte Diva (Poorboy – F: Bolle-Van den Borre). De 3de plaats was voor de Franse ruiter Max Thirouin. Hij finishte met de 7-jarige Aurore De La Rose (Felton Du Mont – F: Bernard Chauve) in 35.15 seconden. Ook de rest van de top 5 was voor Marokko met op de 4de plaats Boujemaa El Ghiouani met Tyzo (Campbell) en op de 5de plaats Mohammed Al Ahrach met Corinne (Hip Hop).

 

 

Ook in de 1.25m ochtendrubriek waren er al klasseringen voor onze landgenoten. Zo werd Virginie Thonon na haar overwinning van gisteren vandaag 3de met de 7-jarige Falbert SB (Numero Uno). Ze klokte in deze barema A rechtstreeks op tijd af in  57.93 seconden en kwam zo bijna 3 seconden tekort voor de overwinning. Die bleef ook hier in Marokko met Boujemaa El Ghiouani en de Zangersheide-gefokte Desteny Z (Dutch Capitol – F: Van Lier). Hij kwam aan de meet in 55.09 seconden en was zo ook nog bijna een seconde sneller dan zijn landgenote Lina Tazi. Die reed haar Medena (Carinue) naar een chronotijd van 56.05 seconden. Jérôme Guery reed met zijn Elegant Hero Z (Echo van ’t Spievel – F: Luc Henry) door de chrono in 62.02 seconden en werd zo 8ste. Dominique Hendrickx tenslotte haalde met Belento C.S (Balou Du Rouet – F: Vikki Evans) de eindmeet in 65.07 seconden en werd 12de. 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROME GUERY   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions