Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 19:58 - Jumping

CSI Oslo: Karel Cox op 1, Thibeau Spits op 2

In Oslo zijn de Belgen sterk begonnen! Gisteren sprong Emilie Conter al een foutloze omloop met Salto des Casty (Elf d’Or) in de eerste internationale proef, vandaag was het Karel Cox die foutloos sprong: met zijn Gentleman (Couleur Rubin) wist hij als snelste over de finish te komen in de 1m40-proef van de CSI2*. Karel was met zijn tijd van 32,83 sec ruim sneller dan Jacob Hellström die met Jus d’Orange van het Bisthof (Chopin van het Moleneind) tweede eindigde in een tijd van 35,10 sec. Ook de derde plaats ging naar Zweden dankzij Marcus Westergren die met Cacao (Callahan VDL) de chrono doorkruiste in 36,26 sec. Ook Rachel Steffen sprong foutloos en was met Hermes (Chopin van het Moleneind) goed voor een tiende plaats in een tijd van 40,40 sec. 

 

Ook bij de pony-proeven scoorde België: Thibeau Spits stuurde zijn Cleostrade (Ginus) naar een tweede plaats in 53,36 sec en moest zo de Noor Andrea Bech met Elle Birken voorlaten. Andrea finishte in 49,09 seconden. De Zweed Philip Svitzer werd derde met Zabrino (Perion) in een tijd van 54,20 seconden. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions