Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 20:29 - Jumping

CSIYH Opglabbeek: Jan Motmans derde

In Opglabbeek ging vandaag de tweede week van de Indoor Tour van start. Jan Motmans was in de proef voor 5- en 6-jarige paarden goed voor een 3de plaats met Balto des Pres (Quebracho Semilly - f: Roland Bazire).  Winst ging naar Sjaak Sleiderink met Glamour (Numero Uno - f: J.B. Hammink). Kevin Thornton mocht voor het eerst weer aan de start verschijnen sinds zijn schorsing bij de FEI en deed dat met een tweede plaats met Maddisson (Numero Uno - f: Fralparo). Plaats vier was voor Jenny Rankin met Galway Pandora (Askoll Peter Pan - f: Justin Burke). Lola Wade vervolledigde de top vijf met Skyline (Stanley). 

 

Bij de 7-jarige paarden waren de Duitsers goed voor de top 3. Torben Köhlbrandt wist met Gepsom Gold (Gepsom - f: Lens Thorsten) de proef te winnen en werd met Cassina van den Berg Z (Cassiro - f: Joel Das en Caroline Geysen) ook nog eens derde. Thomas Brandt werd tweede met Cardinale 22 (Clinton I - f: Jurgen Boege). Charles Luyckx werd met Cartograph vierde terwijl Fredrik Spits met Mexico (Niveau - f: Fredrik Linell) de top vijf vervolmaakte.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions