Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/12/2017 22:07 - Jumping

CSI5* Oslo: Belgen massaal foutloos

In het 1m40 van de CSI5* reden de Belgen massaal foutloos: zowel Zoe Conter met Zeta di Sabuci (Kannan), Niels Bruynseels met Joker vd Vlasbloemhoeve (Wandor van de Mispelaere), Jos Verlooy met Igor (Emerald van ’t Ruytershof) en met Caracas (Casall), Gregory Wathelet met Eldorado van het Vijverhof (Thunder van de Zuuthoeve) en Pieter Devos met Apart (Larino) wisten de nul op het scorebord te houden. Zij bezetten respectievelijk de plaatsen 21, 22, 23, 27, 39 en 43. 

Winst ging naar Richard Howley die met zijn Billy Lemon (Cevin Z) in 29.21 sec finishte. Tweede plaats ging naar Amalie Herrie met Remedy in een tijd van 30.70 sec. Olivier Robert volgde op drie met Fleur de Lune (For Pleasure) in 32.09 sec. Marie Longem werd met Zazou (Furore) vierde terwijl Aldrick Cheronnet op vijf volgt met Altantys by Wisbecq. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2017 © Galop.be & Pweb Solutions