Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/10/2017 16:02 - Jumping

CSIYH Lier: Opnieuw Vanderwegen en Vermeir!!

Onze landgenoten Neal Vanderwegen en Wilm Vermeir zijn aan een heel sterk concours bezig bij de jonge paarden in het Azelhof! Nadat Vanderwegen gisteren de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden op zijn naam wist te schrijven en Vermeir de sterktste was bij de 7-jarige paarden deden beide heren hun kunstje vandaag gewoon nog eens over!

 

Vanderwegen kon opnieuw rekenen op zijn Zandorsgirl JH Z (Zandor Z). Hij zette in deze barema A rechtstreeks op tijd de klok stil op 65.20 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan de Colombiaan Santiago Diaz Ortega met zijn Cornet’s Crown 2 (Cornet’s Prinz). Toeval of niet, gisteren was Ortega ook al 2de in de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden. De 3de plaats was voor onze landgenote Rachel Steffen. Ze reed haar Quite Zero naar een chronotijd van 66.70 seconden. De 4de plaats was, net als gisteren trouwens, voor de Duitser Toni Hassmann en de Westfaalse merrie Pepita Con Spita (Con Spirit 7). Hij klokte af in 68.38 seconden en wist zo de Britse Zoe Potter met 2 paarden voor te blijven. Die werd 5de met Manderville Crescendo (Zinnedy) en 6de met Haya Loma N (Emerald van ’T Ruytershof).

 

 

Bij de 7-jarige paarden kregen we zelfs een volledig Belgisch podium! Vermeir klokte met Kiarado (Diarado) af in 64.62 seconden en was zo net geen 3 volle seconden sneller dan Rachel Steffen met Jarn’s Tiadora, ook een nakomeling van Diarado. De jonge Gilles Thomas was de 3de Belg op het podium. Hij finishte met de BWP-gefokte Konak (Nabab de Rêve) in 67.90 seconden. De Brit Nick Benterman en Chaccarino (Chacco Blue) haalden de eindmeet in 68.72 seconden en werden zo 4de. Gisteren was deze Benterman ook al 3de geworden. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Nicolas Delmotte en Alanine De Vains (Allegreto). Ze finishten in 68.96 seconden en hielden zo onze landgenote Pascale Lombard met Ester-II Des Brumes (Little Rock) uit de top 5.

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   NEAL VANDERWEGEN   |   RACHEL STEFFEN   |   SANTIAGO DIAZ ORTEGA   |   TONI HASSMANN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions