Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2017 20:20 - Jumping

CSI5* Verona: Delestre ijzersterk!

Onze landgenoot Niels Bruynseels is in uitstekende vorm in het Italiaanse Verona! Nadat hij gisterenavond al de hoofdrubriek wist te winnen met zijn Gancia de Muze (Malito de Reves) was er vandaag opnieuw een klassering in de hoofdrubriek! 44 combinaties verschenen er aan de start, slechts 6 van hen wisten alle balken in de lepels te houden en zich te plaatsen voor de barrage. Daarin was Bruynseels opnieuw de snelste (41.75 seconden), helaas sprong Gancia een balk tegen de grond waardoor hij tevreden moest zijn met de 4de plaats. Winst was er voor de Fransman Simon Delestre en zijn 12-jarige Chesall Zimequest (Casall ASK). Hij klokte af in 42.24 seconden en won zo overtuigend de rubriek. De Nederlander Maikel Van der Vleuten kwam met Salomon (Stolzenberg) aan de finish in 45.66 seconden en werd zo 2de. De 3de plaats was voor de Oostenrijker Max Kühner. Hij reed de 9-jarige Alfa Jordan (Air Jordan Z) naar een chronotijd van 52.06 seconden en werd bestraft met 1 strafpuntje voor het overschrijden van de toegestane tijd. De Zwitser Steve Guerdat vervolledigde de top 5 met de 11-jarige Cayetana (Robin II Z). Daniel Deusser en Cornet d’Amour (Cornet Obolensky) waren de 6de combinatie in de barrage.

 

1.45m

 

Eerder op de dag was Simon Delestre ook al de beste in de 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd. Hij klokte met Catch Me T (Contagio) af in 59.47 seconden en was zo ruim een halve seconde sneller dan de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar met zijn Dollar Girl (Dollar du Murier). De Nederlander Marc Houtzager vervolledigde het podium met de 11-jarige Sterrehof’s Bylou  (Phin Phin) na een chronotijd van 60.61 seconden. De 4de plaats was voor Filippo Marco Bologni . Hij finishte met Quidich de la Chavee (President) in 62.74 seconden. De Noorse Marit H Skollerud, de vrouw van Karel Cox, werd nog 5de met Stalypsa (Stalypso). Ze zette de klok stil op 64.07 seconden en was zo 52 honderdsten van een seconde sneller dan onze landgenoot Pieter Devos met Julyssi van Orti (Cicero Z). Niels Bruynseels werd nog 8ste met Cairon (Comme il Faut).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions