Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2017 16:48 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Belgen opnieuw in de prijzen

Onze landgenotes Stéphanie Andries en Fabienne Daigneux-Lange hebben zich vanmorgen in Oliva beiden weten te klasseren in de rubriek voor 6-jarige paarden. Andries werd 5de met de BWP-gefokte Lysanne Van ’T Winnenhof (Elvis Ter Putte – F: Michael & Kristof De Winne). Ze zette in de barrage de klok stil op 43.48 seconden en was zo 20 honderdsten van een seconde sneller dan Daigneux-Lange die 6de werd. Zij kon opnieuw rekenen op de SBS-gefokte Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert – F: André Dujacquier). De winst was voor de Poolse Cassandra Orchel met de Holsteiner merrie Dacara E (Cancara – F: Gerd Eggers). Ze klokte af in 39.46 seconden en was zo ruim 2 seconden sneller dan de Amerikaanse amazone Bliss Heers met Goodbye (Eldorado van de Zeshoek – F: Weenink) en de Britse amazone Reece Oliver met Lingala (Billy Congo – F: Karen Oliver) die ex aequo 2de werden. Beide dames finishten in 41.83 seconden. De 4de plaats ging naar Zweden met Hannah Akerblom en Chaccola (Chacco-Blue) na een chronotijd van 42.53 seconden.

 

Bij de 7-jarige paarden was er dan weer een 6de plaats voor Cyril Cools en de Holsteiner Mjt Carnaval (Casall ASK – F: Claus-Heinrich Petersen). Hij finishte in de barrage foutloos in een tijd van 45.00 seconden. Zowel de 1ste als de 2de plaats waren voor de Ierse ruiter Michael Duffy. Met Castleforbes Angelina (Vivaldo van het Costersveld – F: Lady Georgina Forbes) klokte hij in af in 42.90 seconden, met Au Top des Luthiers (Quaprice Boimargot – F: Jean-Francois Morizot) finishte hij in 42.96 seconden. De 3de plaats was voor de Oekraïner Ferenc Szentirmai. Hij reed de Holsteiner Quintair (Quintero – F: Torsten Gripp) naar een chronotijd van 43.91 seconden. De 4de plaats was opnieuw voor Ierland met Eion Mcmahon en Errol (Luidam – F: L. Popely). Hij kruiste de finish in 44.09 seconden en wist zo nipt de Britse Jessica Dimmock met Billy In Fashion (Billy Congo – F: Donal Barnwell) voor te blijven. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions