Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2017 22:02 - Jumping

CSI1* Kronenberg: Belgen aan de winst!

’s Ochtends werd er op de Westarena begonnen met een 2-fasen 1m30.  Door het grote aantal deelnemers, 101 om precies te zijn, werd de proef opgesplitst in twee delen. In het eerste deel was Manon Hees duidelijk heer en meester. Met Bruminka (Numero Uno) finishte ze in 25.38 sec en dook daarmee ruim onder de tijd van de concurrentie. Werner Heyne en All America (All Pleasur) wonnen zilver in 27.12 sec, terwijl de Portugese Ricardo Valadas Coelho goed was voor brons met Tall Boy Mnm (Querlybet Hero) in 27.67 sec. Plaats vier was er voor de Japanse Hikari Yoshizawa. Zij reed met Czarny (Crawford) rond in 29.11 sec. Horst-Klaus Heleine sloot met Donna (Phin Phin) de top vijf af in 30.21 sec. De beste Belgische prestatie werd geleverd door Maxime Harmegnies. Met Tyson Z finishte hij in 34.51 sec, goed voor een 11de plaats.

In het tweede deel was het Axel Vandoorne die een grootse vorm liet zien. Met Divine Louise (Clinton I) (foto) werd hij gisteren al 7de, vandaag won hij overtuigend in 26.39 sec! Hans-Jörn Ottens werd met Budapest 5 (Balou du Rouet) tweede in 27.59 sec. Ook het brons was voor Duitsland, Amke Stroman en Nana 123 (Nikidam du Chateau) doorkruisten de finish in 27.91 sec. Matias Alvaro reed met Elastique van de Koekoek (Figo de Muze) naar de vierde plaats in 29.19 sec. Ook de vijfde plaats ging naar Duitsland; Carsten Titsch en Maccario B (Monte Bellini) finishten in 30,23 sec en bleven zo Juliette Losfeld en Fighting Bravour vd Basquita (Skippy II) voor.

In de 1m20-proef rechtstreeks op tijd wisten zowel Louise Losfeld als Nadège Janssen zich in de top 5 te plaatsen. Winst ging naar de Duitse Sara Luca Dahms. Zij wist in deze proef met 48 combinaties in een tijd van 55.09 sec aan de finish te komen met Festa van ’t Elzenhout (Upsilon van de Heffinck). Gisteren werd deze combinatie ook al eens tweede. Axelina Pettersson Häggström werd gisteren nog derde met Aldenalyx (Cartier) en wist vandaag in 55.60 sec tweede te eindigen. De Belgische Louise Losfeld was met Quacia des Sis Censes (Arpad des Sis Censes) gisteren nog goed voor een tiende plaats, vandaag was haar tijd van 55.93 sec goed voor de derde plaats. Nynke de Vries werd met Geert (Cantos) vierde in 58.93 sec. Nadège Janssen vervolledigde de top vijf met Elza (Van Gogh) in een tijd van 59.24 sec. In totaal reden 22 combinaties foutloos in deze proef. Louise Losfeld wist daarnaast ook met haar Asjemenou (Indoctro) een foutloze omloop af te leggen.
 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions