Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2017 14:37 - Jumping

CSI1* Kronenberg: Lio Lamers 10de in GP

In de CSI1* Grote Prijs van Kronenberg sprongen 60 combinaties over een hoogte van 1m30. Maar liefst 25 combinaties wisten zich voor de barrage te plaatsen. Uiteindelijk was het de Luxemburger Victor Bettendorf (foto met Colchique du Gibet) die met de winst naar huis ging. Hij reed met Candy Blue (Chacco-Blue) een barrage in 30 sec, goed voor goud. Tweede werd de Deen Emil Hallundbaek. Hij reed met Bonaparte Z (Balou du Rouet Z) rond in 30.07 sec. Mathijs van Asten vervolledigde het podium met Yagudin (Berlin), na een barrage in 30.34 sec. Vierde plaats was voor de Franse Stephanie Hennequin. Zij finishte met Chippie de Montsec (Chin Chin) in 30.73 sec en bleef zo Lisa Nooren met VDL Groep Urane de Talme (Argentinus) voor.

Lio Lamers zorgde voor het beste Belgische resultaat. Zij reed met Zomerfee van de Broekkant (Oklund) foutloos in 32.29 sec en werd zo tiende. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions