Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/11/2017 23:14 - Jumping

CSI2* Kronenberg: Grote Prijs voor Hoorn

De CSI2* 1m45 Grote Prijs van Kronenberg beloofde weer een spannende proef te worden. Van de 61 deelnemers wisten maar 11 combinaties de nul op het scorebord te houden. Met maar liefst 6 Nederlanders in de barrage was de kans op een Hollands feestje meer dan groot én zo geschiedde!

Angelique Hoorn wist duidelijk haar mannetje te staan: met Brego R’N B (Namelus R) finishte ze in 34.41 sec en was zo meer dan een seconde sneller dan Mathijs van Asten. Van Asten had voor de gelegenheid Sirocco (Balou du Rouet) gezadeld en wist de barrage in 35.78 sec af te leggen. De Ier Conor Swail was al de hele week in vorm en eindigde dan ook met een derde plaats in 35.83 sec met Domino van de Valhoeve (Lord Z). Plaats vier was voor Italië en Antonio Alfonso. Alfonso deed hiervoor beroep op Chic Hin d Hyrencourt (Taran de la Pomme), met wie hij in 36.73 sec eindigde. De top vijf werd vervolledigd door de Belg Axel Vandoorne. Hij reed met Baileys Louis (Jah’s Diamant) (foto) door de finish in 37.39 sec en wist zo zijn concours te eindigen zoals hij gestart was: met een vijfde plaats! 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions