Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/07/2017 22:10 - Jumping

CSI1* Roosendaal: Beecher aan de leiding

Naast Opglabbeek in eigen land, wordt er ook bij onze Noorderburen een Christmas Show verreden. 

 

In de openingsrubriek, de CSI1* 1m20-proef, kwamen 40 deelnemers aan de start. Dertien deelnemers wisten daarvan foutloos te blijven. Winst ging uiteindelijk naar de Ier Paul Beecher die met Asti 71 (As Di Villagana) finishte in 28.20 sec. Katharina Offel werd tweede met Gerton (Ukato) in 30.64 sec. Plaats drie, vier en vijf gingen naar Nederland. Bianca Schoenmakers reed met Cream Couleur Z (Cream On Top) door de chrono in 32.67 sec terwijl Bart de Bruijn er met Fario (Unaniem) 33.94 sec over deed. Piet Raijmakers Jr sloot de top vijf af: hij finishte met Van Schijndel’s G-Orchidee (Van Schijndel’s Rascin) in 34.39 sec. 

 

Beste Belg was Gilles Borgonjon. Hij behaalde met Jana-Elly-T van het Herdershof 1 strafpunt tijd en werd zo 16de. Carmen Christiaansen (foto met Cornet's Lady) finishte met Chaning Tatum (Canturano) 17de met 2 strafpunten tijd. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions