Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/07/2017 22:32 - Jumping

CSI2* Roosendaal: Thierry Goffinet in vorm

In de CSI2* werd er dan begonnen met het 1m35. In deze tabel A rechtstreeks op tijd kwamen 58 deelnemers aan de start. Winst bleef in eigen land dankzij Siebe Kramer. Hij finishte met Europa (Kannan) in 54.59 sec en kon zo onze snelle landgenoot Thierry Goffinet voorblijven. Goffinet bracht Lousiana H (Landor S) aan de finish in 56.80 sec. John Steeghs deed er met Favoriet HBC (Cantos) 57.45 sec over. Filippo Lupis was met F (Arezzo VDL) goed voor de vierde plaats in 58.15 sec. Lotte Teuns vervolledigde de top vijf: zij finishte met Audi’s Contento (Lord Z) in 58.81 sec. 

 

Ook Marinus Den Doelder klasseerde zich nog in deze proef. Hij eindigde met Kontessa Ten Braem (Cornet Obolensky) 13de in 68.21 sec. 

 

In de CSI2* 1m40-proef kwamen 61 combinaties aan de start in opnieuw een proef rechtstreeks op tijd. Opnieuw werd het een Nederlandse overwinning dankzij Leon Thijssen met Fireball. Thijssen finishte met de Wittinger VDL-zoon in 56.86 sec. De Britten gingen aan de haal met plaats twee en drie. Jake Saywell zadelde Touch Of Chilli (Out of Touch) en legde het parcours af in 58.64 sec. Nicole Pavitt deed er met Gammarco 16 (Unbelievable Darco) 60.55 sec over en werd zo 3de. Wout-Jan van der Schans werd met All In One L (Colman) vierde in 61.13 sec. Thierry Goffinet sprong opnieuw in de prijzen: ditmaal werd hij vijfde met Aagje de Bioagrico (Corland) in 62.07 sec.

 

Viktor Daem en Jan Vermeiren deden het ook foutloos maar moesten een strafpunt tijd noteren. Zij werden met Eligius (Ustinov) en Cigaret JVH Z (Clinton) respectievelijk 19de en 22ste.

 

De kwalificatie voor de Grote Prijs ging over een hoogte van 1m45 en kende 50 starters. André Reichmann won de afgelopen weken in Luik en Maastricht al een proef met Eastern Uno (Numero Uno) en was nu weer de snelste. Het duo klokte af in 59.21 sec en bleef zo Filippo Lupis met Coidam voor. Lupis eindigde met de Quite Capitol-zoon in 59.32 sec en werd zo tweede. Nicole Pavitt werd opnieuw derde, ditmaal met Areeb O.L. (Cornet Obolensky) in 60.01 sec. Ook Piet Raijmakers Jr deed het opnieuw uitstekend. Hij reed met Amberlina (Tangelo van de Zuuthoeve) naar de vierde plaats in 61.69 sec. Adrian Schmid vervolledigde de top vijf met Camilla IX. Hij reed met de Cornet Obolenksy-dochter door de finish in 63.18 sec.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions