Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/08/2017 22:09 - Jumping

CSI1* Roosendaal: Goffinet oppermachtig!

Zesenzeventig combinaties probeerden zich vandaag te kwalificeren in het 1m30 voor de Grote Prijs van de CSI1* Roosendaal. Het was uiteindelijk onze landgenoot Thierry Goffinet (foto met Aagje) die met de winst naar huis snelde. Hij kwam met Jacaranda DB (Toulon) aan de finish in 27.10 sec en wist zo een dikke twee seconden voor Fancois Xavier Boudant te blijven. Boudant werd met Urbana (Indoctro) tweede in 29.75 sec. Plaats drie t.e.m. vijf gingen ook hier naar Nederland. Leon Thijssen finishte met Care for Love (Cardento) in 30.58 sec. Emile Tacken was 2 honderdsten trager en werd met Bruminka (Numero Uno) vierde. Niels Bulthuis werd met Genereux Fortuna (Wizzerd) vijfde in 30.84 sec. 

 

Ook Lander de Bruyn bleeft dubbel foutloos met Nabeau van het Migroveld Z: zij werden 24ste.

 

In het 1m20 herhaalde Thierry Goffinet zijn kunstje opnieuw. Ditmaal zadelde hij Hidelardehens (Concorde) en was hij in 59.30 sec maar liefst 5 seconde sneller dan Ellen Beckers. Beckers kwam met Erycarla (Wizzerd) aan de finish in 64.16 sec. Piet Raijmakers Jr. werd gisteren al eens vijfde met Van Schijndel’s G-Orchidee (Van Schijndel’s Rascin), vandaag finishten ze derde in 64.51 sec. Vierde plaats was voor Bram van der Pluijm met Jumpy (Jumpy des Fontaines) in 67.04 sec. De laatste foutloze combinatie was Ellia Camille Jaouen. Zij werd vijfde met Vip d’Ete (Arko) in 67.76 sec. 

 

Opnieuw deed Gilles Borgonjon het zonder balken. Hij kreeg met Jana-Elly-T van het Herdershof en met Kay Vvb twee tijdfouten en werd zo 13de en 14de. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions