Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2017 11:07 - Jumping

Z Online Auction: Ascaine Z voor 60.000 euro

Maar liefst 60.000 euro werd er neergeteld voor het duurste paard op de Z Online Auction. Ascaine Z is een dochter van Asca Z en Cocaine Z. Moeder Cocaine Z bracht al drie Z goedgekeurde hengsten waaronder Crowntano Z, Candico Z en Corico Z. Ook de 1m60-springende Tabou Z is een zoon van Cocaine Z, net als de 7-jarige Zaza Z. Ascaine Z sprong zelf nog foutloos op het Wereldkampioenschap voor vijfjarige springpaarden in Lanaken en zal in België blijven.

 

Tweede duurste was de SF-gekeurde hengst Erquy Peguignon (Lux Z). Deze driejarige hengst werd voor 41.000 euro naar Polen verkocht. Zowel zijn moeder, Version d’Iscla (Diamant de Semilly) , als grootmoeder, Signora (Kannan), zijn internationaal actief. Deze Signora is tevens de halfzus van Itot du Chateau (Le Tot de Semilly) die met Edwina Tops op het allerhoogste niveau sprong.

 

De biedstrijd duurde niet alleen lang voor Ascaine Z, ook op Nesquick ter Goes Z werd tot in de late uren geboden. Deze driejarige zoon van Nabab de Reve werd voor 39.000 euro afgeslagen. Hij komt uit de stam van Quinar, Inar C en Corcega La Silla en zal zijn carrière in Duitsland verder zetten.

 

Ook de andere paarden werden vlot verkocht: er werden maar liefst zes van de drieëntwintig paarden voor 30.000 euro of meer verkocht. Dat bracht de gemiddelde prijs op 21.217 euro. Kopers van over de hele wereld hadden zich aangemeld voor deze “Young Horses Auction”. Zo werden er jonge paarden verkocht naar Brazilië,  Amerika, Turkije, Japan, Portugal, Nederland en de Verenigde Arabische Emiraten. 

Alle resultaten kunt u hier raadplegen.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions