Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/12/2017 23:25 - Jumping

(Tijdelijke) Nieuwe troeven voor Bruynseels

Onze landgenoot Niels Bruynseels heeft sinds deze week enkele nieuwe paarden op stal. Zo kreeg hij van Tal Milstein (tijdelijk) de 6-jarige Luigi d’Eclipse en de 8-jarige Diamond Z toevertrouwd. Luigi is een zoon van Catoki en wordt normaal gereden door de Colombiaan Mark Bluman. Doordat deze voor enkele maanden naar Amerika trekt neemt Bruynseels voorlopig de teugels over. Diamond Z is dan weer een nakomeling van Diamant de Semilly en werd tot op heden gereden door Dominique Hendrickx. In het verleden had Bruynseels met Diesel GP Du Bois Madame (Cassius) reeds een andere hengst van Tal Milstein onder het zadel.

 

Verder zal ook de 6-jarige Zangersheide-gefokte hengst Di Cantero van ter Hulst Z voortaan onder het zadel van Bruynseels te zien zijn. Di Cantero, ook een nakomeling van Diamant de Semilly, werd gefokt door Bernard Duvillier en is goedgekeurd voor het AES-stamboek. Als 3-jarige werd hij reeds aangekocht door Stal Bruynseels, Jan Wuytack en de Moerhoeve. Hij kreeg zijn opleiding bij Kurt De Clercq en zal zijn carrière nu verderzetten bij Stal Bruynseels.

 

Alle drie de paarden verschijnen deze week aan de start in Lier met het oog op jumping Mechelen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions