Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/01/2018 08:34 - Algemeen

Za 10/02: tweede oefennamiddag vrijspringen

Vernieuwd concept finale: exterieurbeoordeling voor beide jaargangen

 

Zaterdag 10 februari 2018 vindt in het kader van het Open Kampioenschap Vrijspringen de tweede oefennamiddag plaats van de wedstrijden vrijspringen georganiseerd door het BWP-gewest Zuid-Oost-Vlaanderen.

 

Online inschrijven voor de tweede oefennamiddag kan door hier te klikken. Via deze link kan u ook het wedstrijdreglement terugvinden.

 

Deze oefennamiddag én de finalewedstrijd van 4 maart 2018, het Open Kampioenschap Vrijspringen, gaan door in Manege Ranch te Aalter en zijn voorbehouden voor 2 en 3-jarige paarden (geboren in 2016 en 2015) geregistreerd bij eender welk erkend warmbloedpaardenstamboek.

 

Voor deelname aan de finale hoeft u enkel verplicht deel te nemen aan één van de twee oefennamiddagen. Eigenaars die enkel aan de eerste oefennamiddag deelnemen, vergeet zeker niet om tijdig uw deelname te bevestigen voor de finale van 4 maart via de site van BWP of per mail naar het gewestsecretariaat. Bevestigen voor de finalewedstrijd kan t.e.m. zondag 25 februari! Hiervoor kan u klikken op deze link.

 

Voor meer info kan u uiteraard ook nog altijd mailen naar het gewestsecretariaat davy.moreels@skynet.be of u neemt contact op met het nummer 0478 / 58 44 31 (na 18 uur). Zoals voorgaande jaren is inschrijven ter plaatse nog steeds mogelijk (dit enkel voor de oefennamiddagen!). 

 

Iedereen is van harte welkom!

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions