Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2018 21:15 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Nog maar eens Vandenberk..

Zes keer verscheen hij aan de start in het Sentower Park, vier keer nam hij de zege mee naar huis... Gisteren won Vandenberk immers al de rubriek 7-jarige paarden met Loyd, om vervolgens het 1m30 met Espresso te winnen. Vandaag startte hij diezelfde Espresso in het 1m40 en weer namen ze de zege mee naar huis. Ook in de volgende proef, de S&B Catering 1m35, over een tabel A twee fase special was het Vandenberk die de snelste was. Met Calcentcor of Diamonds Z (Calcentcor of Diamonds Z) kwam Vandenberk aan de meet in 33.54 sec. Hij bleef zo Lisa Bongers voor: Bongers werd gisteren al eens vierde met Elixer (Zacharov TN) en was nu met haar tijd van 34.54 sec goed voor de tweede plaats. Hessel Hoekstra legde opnieuw bestek op de derde plaats maar kon nu rekenen op Qstar. Hij kwam met de Quasimodo Z-zoon aan de finish in 35.01 sec.

 

Landgenote Marthe van Gorp reed met Diamond Star (Canturano) naar een vierde plaats in 35.17 sec. Vincent Voorn sloot met Fame DVL (Cardento) de top vijf af in 35.54 sec.

 

Ook Dirk Demeersman wist zich met Clash II Heldenlaan Z (Clinton I) op de 6de plaats te klasseren. Gregory Wathelet legde met Leicester (Larimar 7) beslag op de 14de plaats, voor Gudrun Patteet met Sea Coast Kira (Emerald van ’t Ruytershof).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions