Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/01/2018 11:57 - Jumping

CSIYHOpglabbeek: Winsingh blijft Belgen voor

In het Sentower Park werd zojuist de prijs AS Sporthorses verreden, een barema A rechtstreeks op tijd voor de 5- en 6-jarige paarden. Hierin kwamen 23 deelnemers aan de start waarvan er 15 foutloos bleven. Winst was er uiteindelijk voor de Nederlandse Kimberley Winsingh, die met Herakles (Catoki) gisteren ook al derde werd. Zij kwamen aan de finish in 58.00 sec en bleef zo een peloton Belgen voor. Bunoit Moeskops verzekerde zich van de tweede plaats door met Memphis van ’t Hulgenrode (Elvis ter Putte) af te klokken in 58.65 sec en grijpt zo, net als gisteren, nipt naast de winst. Rachel Geusens bezette met de AES-gekeurde hengst Actionmaker Z de derde plaats. Zij kwam met de Action Breaker-zoon, die in mede-eigendom is van Piergiorgio Bucci, aan de finish in 59.13 sec. 

 

Vierde plaats was er voor Benny Naessens met Hollyday V. Hij was met de Quality Time-zoon goed voor een tijd van 60.61 sec. Ann Carton-Grootjans volgde op de vijfde plaats. Zij kwam met Malissa de Muze (Vigo d’Arsouilles) binnen in 60.61 sec. 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2018 © Galop.be & Pweb Solutions