Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2018 15:43 - Jumping

CSI1* Kronenberg: Auwers net naast podium

Onze landgenoot Steve Auwers heeft zich vanmorgen opnieuw in de prijzen weten te rijden in het Nederlandse Kronenberg. In de Prijs Avant Machinery, een 1.30m rubriek in 2 fasen, kwam Auwers met de 13-jarige Checker 27 (Chico’s Boy) aan de meet in 23.00 seconden en strandde zo uiteindelijk net naast het podium. Gisteren had Auwers met diezelfde Checker 27 de 1.30m rubriek al gewonnen. De winst ging vandaag naar de snelle Duitser Michael Jung! Jung reed de 9-jarige Daniels Jack S (Diarado) naar een chronotijd van 22.56 seconden en boekte zo zijn 2de overwinning van het concours. Donderdagavond was Jung ook al winnaar geworden van de 1.40m openingsrubriek van de CSI2*. Het zilver ging in deze rubriek naar de Deen Lars Bak Andersen. Die kwam met de 10-jarige Lumbumbo (Ludwig Von Bayern) aan de eindmeet in 22.66 seconden en greep dus nipt naast de overwinning. Andersen werd naast zijn 2de plaats ook nog 5de met de 9-jarige 3q Qadira (Arpeggio) na een eindtijd van 23.09 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Zweed Robin Ingvarsson. Die kruiste met de ook al 9-jarige Jiska van de Koosterbos (Thunder van de Zuuthoeve) af in 22.99 seconden en stond zo mee op het podium.

 

In de 1.20m rubriek die net na de middag verreden werd op de East Arena kwam het beste Belgische resultaat van Megane Weyders. Zij wist met de 11-jarige Bambou Ideal Home (Shindler de Muze) de klok stil te zetten op 66.65 seconden en greep zo net naast de overwinning… Die moest ze laten aan de Duitse amazone Sophie Hinners met de 9-jarige Graf Rhapsody (Graf Top). Hinnders had de finish gekruist in 65.82 seconden. De 3de plaats was voor de Zwitserse amazone Christina Liebherr. Zij finishte met de 7-jarige L.B. Carrera (Carrera VDL) in 68.84 seconden en was zo 80 honderdsten van een seconde sneller dan de Braziliaanse amazone Camila Mazza Smit. Die moest met de 8-jarige Gulliver Vd Grundhoeve Z (Grafiti Vd Bisschop) tevreden zijn met de 4de plaats na een finishtijd van -69.64 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de Duitser Mike Patrick Leichle met de 7-jarige Miss Diamond (Hirtentanz 2).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions