Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2018 18:48 - Mennen

De eerste MenSport van 2018 komt eraan…

Komende week verschijnt de eerste Mensport van dit jaar. We zitten volop in het indoor menseizoen en dat proef je in dit nummer.

 

De wereldbekerwedstrijd in Mechelen is in beeld gebracht en je vindt tal van onderwerpen die betrekking hebben op de winterperiode: van dekens tot stalbenen, van warme menkleding tot droes.

 

In een interview met Wim de Poorter lees je alles over diens bestuurlijke drijfveren en hoe hij zijn kennis overdraagt. Kennisoverdracht staat ook centraal in een aflevering Trainer & pupil, waar we een les van Gerard Leijten aan de Belgische ponymenners volgen. Nog meer menpraktijk in een artikel over lederen tuigen waarin gebruikers en makers vertellen over hun liefde voor leder.

 

Ook verhalen van lezers over hun ideale menpaard en over het omgaan met  wedstrijdspanning in de aanpak van Mentaal Optimaal. Natuurlijk lichten we weer een authentiek rijtuig uit en zijn er de vaste rubrieken Koetserwaals en MenTalent.

 

MenSport 1 verschijnt op 25 januari.

Foto's :
TAGS   |   MENSPORT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions