Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/01/2018 21:20 - Jumping

PHC Lier: 38 foutlozen bij de 4-jarigen!

In het Azelhof in Lier werd vanavond het startschot gegeven voor het nieuwe seizoen van de PAVO Hengstencompetitie! Met maar liefst 160 inschrijvingen voor deze eerste manche merken we dat de  populariteit van de hengstencompetitie jaar na jaar stijgt! Het waren de 4-jarige hengsten die om 18.00u de spits mochten afbijten in een door Eddy Geysemans gebouwd basisparcours. Geysemans had voor deze eerste manche bij de 4-jarigen een omloop voorzien bestaande uit 11 hindernissen en zonder dubbelsprong.

 

Het begin van de rubriek leek even moeilijk en hier en daar werden er wat foutjes gemaakt. Verschillende paarden waren wat onder de indruk in de grote ring van het Azelhof en het was voor de ruiters en amazones dikwijls wat zoeken om het juiste ritme te krijgen. Uiteindelijk slaagden er toch 36 combinaties is om de omloop zonder springfouten af te leggen. Diamant de Semilly had 3 nakomelingen meelopen die de omloop zonder fouten wisten af te leggen, maar ook Bamako de Muze, Bisquet Balou Vd Mispelaere, Cornet Obolensky, Kannan, Quint Van Het Maarlo Z en Vigo d’Arsouilles moesten met 2 nakomelingen niet onder doen.

 

Klik hier voor de resultaten 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions