Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/01/2018 09:48 - Algemeen

B&A: specialist in wagenverhuur

B&A is al meer dan 20 jaar dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend vlak. Bovendien zijn ze actief bezig met de aankoop van jonge beloftevolle paarden  Zij breiden uit naar andere bedrijven met verhuur van wagens. B&A heeft meer dan 100 wagens in hun wagenpark. Je kan zowel moto’s, personenauto’s, camionettes als aanhangwagens huren aan een scherpe prijs. Ook auto’s voor paardenvervoer behoren tot de mogelijkheden.

 

Een auto voor een bepaalde periode nodig? Van een Opel tot een Ferrari, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. B&A staat in voor het onderhoud, de verzekering, pechbijstand, vervangvoertuig,.. Je kan met B&A zorgeloos rijden.

 

De ideale partner voor je bedrijf

Op zoek naar een wagenpark voor je bedrijf maar wil je niet direct een grote investering doen, dan is B&A Rental je ideale partner. Je huurt een wagen op maat en dit aan een scherp tarief. Het is mogelijk om een volledig uitgeruste camionette, inclusief gereedschapsmateriaal, te huren voor een langere termijn. B&A biedt ook de mogelijkheid om wagens te huren zonder reclame op vermeld. Dankzij de jarenlange expertise van B&A, zijn ze dé referentie geworden in hun branche! B&A heeft speciale prijzen op maat voor bedrijven. Op de website kan je direct een aanvraag doen.

 

Rijden zonder zorgen

Stel dat je met de wagen in panne staat, dan zal B&A de kosten op zich nemen en een vervangwagen voorzien. Al de administratie is in orde: inschrijvingsbewijs, autoverzekering, kentekenbewijs,...  Op die manier is je wagenpark een stabiele kost in de boekhouding en zal je niet voor verrassingen komen te staan.

 

 

Een wagen nodig? Wij hebben hem! Meer informatie vind je op de website www.b-arental.be.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions